e
Banner

Etiketler: ibrahim dölen



Borusan Lojistik dev boruları okyanus aşırı taşıyor


Yayın: 13-01-2016
Kategori: Lojistik

Daha önce çeşitli projeler çerçevesinde her biri 12 metre uzunluğunda toplam 200.000 ton boruyu ABD’ne naklederek dikkat çeken Borusan Lojistik, bir başka büyük bir projeyi daha tamamladı. Bu  kez, ABD nin Türkiye’den ilk kez tek parça 24,5 metre olarak alım yaptığı,  20.000 adet çelik ve altyapı gaz borusunu, her biri 40 - 50.000 tonluk 8  gemi ile okyanus geçerek, ABD’ye taşıdı.





Borusan Limanı bitmiş araç elleçleme kapasitesini 350 bine çıkaracak



Otomotiv lojistiğinde zincirin her halkasında yer alan Borusan Lojistik, özellikle liman hizmetlerinde gerçekleştirdiği yeni yatırımlarla bu alandaki iş hacmini katlayarak büyütmeyi hedefliyor. 




Borusan Lojistik'te nöbet değişimi: İbrahim Dölen genel müdür oldu


Yayın: 17-02-2016
Kategori: Lojistik

Borusan Lojistik Genel Müdürü Kaan Gürgenç 29 Şubat 2016 itibarı ile görevinden ayrılıyor. Gürgenç’in ayrılmasının ardından göreve Borusan Lojistik Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Dölen atandı. 




Borusan Lojistik'ten ArGe, inovasyon ve dijitalleşmeye 100 Milyon TL


Yayın: 16-12-2016

Borusan Lojistik’in ArGe Departmanı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Lojistik Temalı ArGe Merkezi olarak onaylandı. İnovasyon ve dijitalleşme çalışmalarının yürütüleceği ArGe merkezi, Borusan Lojistik’in satışlarında en az ek yüzde 5  artış sağlarken, müşterilerine ise yüzde 3‘e varan oranlarda maliyet avantajı sunacak.
 
 




Borusan Lojistik’in 2017 yatırım bütçesi 40 milyon dolar


Yayın: 23-01-2017
Kategori: Ekonomi Gündemi

2017’de 40 milyon ABD doları yatırım yapacaklarını belirten Borusan Lojistik Genel Müdürü İbrahim Dölen,“Bunun 20 milyon dolarını Ar-Ge, inovasyon ve dijitalleşme projelerimiz için kullanacağız. Ayrıca biri İstanbul’da diğeri İzmir’de olmak üzere toplam alanı 112 bin m2’lik iki yeni depomuzu hizmete alacağız” dedi.  
zirve_banner
 
 
 




Borusan Lojistik RES’te küresel lige çıkıyor


Yayın: 18-04-2017
Kategori: Lojistik

Sadece rüzgar enerjisi alanındaki projelere hizmet verecek ekipmanlara 2.5 milyon dolarlık yatırım yapan Borusan Lojistik, bu alanda global rekabete hazırlanıyor. RES lojistiğinde hizmet yelpazelerine kurulum ve montajı da ekleyeceklerini belirten Borusan Lojistik Genel Müdürü İbrahim Dölen, “Kanat ve kule üretiminin ülkemizde başlamasıyla RES lojistiği alanında Türkiye’den yapılacak ihracat taşımalarında da pay alacağız. Yurtiçinde RES lojistiği hizmeti verdiğimiz küresel müşterilerimizin, projelerini yurtdışı ayaklarından itibaren devir alarak tüm lojistik süreçlerini gerçekleştireceğiz” diyor. 
 




Borusan Lojistik Raben Group ile el sıkıştı


Yayın: 19-04-2017
Kategori: Lojistik

Borusan Lojistik Avrupa’nın önde gelen lojistik şirketlerinden Raben Group ile iş birliği yapmaya karar verdi. 
 
 




Borusan Lojistik, Tırsan’dan 105 adet araç teslim aldı


Yayın: 12-09-2017
Kategori: Lojistik

Tırsan ve Borusan Lojistik tarafından özel olarak geliştirilen 105 adet araç düzenlenen törenle teslim edildi. Törende konuşma yapan Borusan Lojistik Genel Müdürü İbrahim Dölen, amaçlarının fayda sağlamak ve fark yaratmak olduğunu belirterek, “Borusan Lojistik müşterileri için yatırım yapan bir şirket. Müşterilerimizin verimliliklerini artırmak istiyoruz ve bunun için Türkiye’nin lider markası olan Tırsan ile yatırım yaptık.” dedi. 




Borusan Lojistik, The ONE Awards’da en itibarlı lojistik şirketi seçildi


Yayın: 11-01-2018
Kategori: Lojistik

Marketing Türkiye ve AKADEMETRE iş birliğiyle düzenlenen “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” sonuçlandı. Borusan Lojistik, “Lojistik Firmaları” kategorisinde “En İtibarlı Şirket” ödülünün sahibi oldu.




Borusan Lojistik, filosuna 19 Ford Trucks’tan ekledi


Yayın: 11-02-2018
Kategori: Karayolu

1973 yılından itibaren entegre lojistik hizmet sağlayıcı olarak lojistik sektöründe faaliyet gösteren, Yurtiçi Lojistik, Gemi Kiralama ve Proje Lojistiği, Tedarik Zinciri Yönetimi, Uluslararası Taşımacılık  ve Liman İşletmeciliği gibi konularda hizmet veren Borusan Lojistik, filosunu 19 adet Ford Trucks 1848T çekici ile genişletti.